CREATIEF ATELIER/GEK KAPSALON ONDER DE NOTELAAR
ERWETEGEM • Naast mijn diensten aan huis voor diverse kinderanimatie; grime, gekke kapsels, crea, workshops, glittertattoo en meer.... is er nu de mogelijkheid om hier te komen vieren of creatief te zijn.
Zin in gekke dingen? Lekker bijzonder zijn?
Hier ben jij de ster van de dag, en krijg jij jouw droomfeestje.
Aangepast aan jouw wensen en noden, dus ook bijzondere kindjes zijn hier meer dan welkom, zelfs samen met familie of vrienden.
Kijk maar snel op de website voor meer bijzonders, en vooral voor meer gekheid op een stokje in een wel heel speciaal atelier. Welkom in mijn wereld vol fun en fantasie en creativiteit.
Mogelijkheid tot huren van ruimte om zelf covid safe jouw feestje te vieren binnen je eigen gezinsbubbel!!! want ja dat mag!

Liever een feestje thuis, dan zijn er de pakketten te huur, volop speelplezier en knutselgekte @home meer info op mijn website.


Binnenkort is er nog meer mogelijk, ons gamma wordt uitgebreid met een super toffe zalige sprookjes caravan; onze sleeping Beauty!
Te huur voor privé feestjes in diverse thema's inclusief spel en speelmateriaal, helemaal covid safe! Ook een workshop kan bij geboekt worden.
Unieke manier om te vieren of gewoon met mama of papa een zalige namiddag te beleven! Diverse mogelijkheden voor huur; en... je kan er zelfs overnachten!!!
woehoe!! een sprookjes achtige zotte, unieke, onvergetelijke ervaring vind je dus hier, vanaf Mei 2021 te boeken!
Ten Ede
9620 Erwetegem
breng me hierheen