THEATER SAVOOI, HET MAFSTE KAPSALON VAN HET LAND
GENT • Theater Savooi vzw is eeuwig, jong gezelschap uit het Gentse, dat een gevarieerd gamma aan theatrale interventies en creatieve animatie aanbiedt voor kinderen én volwassenen.

We strijken met onze haarkunstenaars en mobiel kapsalon neer op een breed scala van evenementen, gaande van privéfeesten, opendeurdagen, schoolfeesten, modeshows tot festivals. Daar meten we elke bezoeker vrijblijvend een verrassend, afwerkt en uniek kapsel aan. Ons aanbod is er voor stijlvolle, maffe fashionista's en durvers! We spelen met verschillende opsteektechnieken (retro, vlecht, punk, rock, etc) en kruiden deze op Savooise wijze. Als kers op de taart, werken we de kapsels af met unieke, handgemaakte accessoires.

Als organisator kan u kiezen tussen verschillende formules op maat van jouw event en budget. Naast de haarkunst biedt Theater Savooi ook een make-up atelier aan. Vergeet hierbij de klassieke lieveheersbeestjes, leeuwen, vlinders en spidermans. Savooi gaat voor kinder-visagie van de bovenste plank aangepast aan het glamourgehalte van het kapsel.
mail ons
0032.486 51 77 78
Sint-Kruis-Winkeldorp 9
9042 Gent
breng me hierheen