4TOT12 : AVONTUURLIJKSTE KINDERFEESTJES
ZUTPHEN • Kinderen worden meegenomen in een realistisch avontuur. Het avonturenfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in heel Nederland én België. De hoofdrolspeler van het avontuur vraagt de kinderen in een persoonlijk videobericht om te helpen een mysterie op te lossen. Er zijn verschillende avonturen voor de leeftijdscategorieën 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. U ontvangt een totaalpakket met accessoires voor een onvergetelijk avontuur.

Het avontuur

De oproep van de hoofdrolspeler kan bekeken worden op een speciale website. Dit kan ook op een iPad. Na het bekijken van het filmpje gaan de kinderen buiten op zoek naar tien gekleurde envelopjes die u in de buurt heeft verstopt. In de enveloppen zitten aanwijzingen voor het oplossen van het mysterie. Aan het einde van de zoektocht gaan de kinderen terug naar huis. Zij loggen weer in op een speciale website en geven de gevonden oplossingen door. Hiermee krijgen zij de ontknoping van het mysterie te zien.

Meer info

Een uitgebreide omschrijving van de verschillende avonturenfeestjes kunt u vinden op de website www.4tot12-kinderfeestje.nl. Het avonturenfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in heel Nederland én België. U kunt een feestje op alle dagen in het jaar boeken.
Prijs

Totaalpakket inclusief accessoires en verzendkosten*: € 69,50

* Deze prijs is voor een pakket t/m 10 deelnemers voor een adres in Nederland. Het pakket kunt u uitbreiden tot maximaal 12 deelnemers. Wanneer u vanuit België bestelt, betaalt u de reguliere PostNL verzendkosten.

Meer informatie kunt u vinden op 4tot12-kinderfeestje.nl

4 tot 12 Kinderfeestjes
Postbus 4021
7200 BA Zutphen

Tel: 088-4080808
info@4tot12.com
IJsselkade 28
7201 HD Zutphen, Nederland
breng me hierheen