GEKKE KAPSELS ~ KIP VAN TROJE
GENT • Wij betoveren iedereen met een gek, grappig, eigenaardig, feestelijk, kunstzinnig of donzig kapsel. Onze kappers zijn niet enkel haarartiesten, het zijn ook kakelende babbelaars. Van wachtrij tot klant: iedereen hoort gedichten, kan meezingen met de staartjes-rap, luistert naar verhaaltjes, speelt mee met een knip-en-krol-woordspel en noem maar op. Een kapsalon tussen boekjes en gedichten: of hoe woorden, al dan niet op rijm, speels geschoteld en verpakt, gebracht kunnen worden.

Pluimen, draadjes, mini-cup-cakes, discoballetjes, bloemen, veren, blaadjes, lepels, stokjes, eenden, vlinders, vogels, diamanten, knopen-en-kralen, piraten, nesten, tule, linten en alle kleuren van de regenboog sieren jouw nieuwe look!

Niet alleen de klant op de kappersstoel maar ook wachtrij en omstaanders genieten mee. Wij maken van alle klant en ook een individuele foto. De fotoreportage is in onze prijs inbegrepen. Foto’s vindt u via onze facebook terug. De fotoreportage kan ook kosteloos aan de organisator worden doorgezonden.

Reeds 8 jaar een knap gekapte kunstzinnige waarde.
eendrachtstraat, 172
9000 Gent
breng me hierheen