WORKSHOP KAMISHIBAI & EXPRESSIE
Tijdens een Workshop Kamishibai & Expressie gaat de docent aan de slag met deze traditionele Japanse vertelvorm. Een Kamishibai is een klein theatertje waarin grote prenten een verhaal illustreren. Via verschillende verteltechnieken brengt onze docent de kracht en magie van het verhaal tot leven. De kinderen worden gestimuleerd om interactief deel te nemen tijdens de vertelsessie.

Als naverwerking gaat de docent creatief en expressief aan de slag met de kinderen. De thema’s die aan bod kwamen tijdens het verhaal krijgen op een speelse manier vorm en kleur. De kinderen leren zichzelf uit te drukken op hun niveau. Afhankelijk van het verhaal en de tijdsduur van de workshop gaat de docent aan de slag met één of meerdere disciplines. Zoals: beeldende kunst, bewegingsexpressie, muziek, zang, …

Deze workshop is geschikt voor kleuters. De workshop stimuleert hun sociale vaardigheden, taalontwikkeling, fantasie en creativiteit.
We kunnen in onderling overleg het thema van het verhaal kiezen en indien gewenst ook de muzische discipline waarmee de kleuters na het verhaal zelf aan de slag gaan.

Wij organiseren cultuureducatieve activiteiten voor het onderwijs, jeugdwerking, feesten en bedrijven!
Wij komen steeds naar jouw locatie op een door jou gewenste datum.