KLIMFEESTJE IN GENT
GENT • Zin in een sportief verjaardagsfeestje in Gent? Ooit al eens aan klimmen gedacht? Het is eens wat anders dan gekke hoedjes in een hamburgerrestaurant. Voor de verjaardagsfeestjes hebben we twee formules afhankelijk van de leeftijd van de kinderen.

Formule 1: Klimzaal Bleau aan de Rooigemlaan

Kinderen tot en met 11 jaar bouwen hun feestje in Klimzaal Bleau aan de Rooigemlaan. Daar kunnen ze zich volledig uitleven en spelen ze leuke klimspelletjes onder begeleiding! Hoe gaat dit nu in z'n werk? Wij voorzien een trainer, die de kinderen initieert op de klimmuur, ze begeleidt en opdrachten geeft, en ze spelletjes laat spelen. Na een uurtje voorzien we een pauze. Breng gerust een taart of een cake mee, of zelfs pannenkoeken, we warmen die met plezier op en serveren ze in onze cafetaria. We bieden de kinderen dan ook een drankje aan. Na de pauze klimmen de kids nog verder...

Formule 2: Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

Jongeren vanaf 12 jaar kunnen ook een verjaardagsfeestje opganiseren in Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent. Hiervoor hebben ze de keuze uit de volgende activiteiten: boulderen, lengteklimmen en het hoogteparcours. De jarige kan zo zelf zijn verjaardagsfeestje samen stellen. U bent ook vrij om zelf het tijdstip van het feestje te kiezen. U dient wel tijdig te reserveren via info@bleau.be zodat wij de begeleiding kunnen inplannen (minimum 1 week op voorhand).
Rooigemlaan 180 b
9000 Gent
breng me hierheen